Radić o Milanoviću: Istina je da nemamo afera, a kako vladamo u Vukovaru tako ćemo vladati i u HR!

Radić o Milanoviću: Istina je da nemamo afera, a kako vladamo u Vukovaru tako ćemo vladati i u HR!

11.02.2024.

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, osvrnuo se na izjavu predsjednika Republike Zorana Milanovića, u gostovanju na N1 televiziji, gdje je na pitanje hoće li se kandidirati na parlamentarnim izborima, odgovorio kako mu je Domovinski pokret deset puta bliži od HDZ-a jer još nisu napravili takve ludorije ističući pritom kako neće glasati za Domovinski pokret.
 
Domovinski pokret je na vlasti u Gradu Vukovaru i od Vukovara je napravio moderan propulzivan grad koji brine za mlade, obrazovanje, demografiju, umirovljenike, socijalnu sigurnost te se aktivno radi na razvijanju gospodarstva, podupiranju poduzetništva, uvođenju poticajnih mjera, otvaranju novih radnih mjesta, poticanju turizma, a u idućem razdoblju provodit će se veliki strateški projekti koji će također doprinijeti gospodarskom, društvenom i kulturnom razvoju.
 
Grad Vukovar u 2023. zabilježio je porast broja zaposlenih za gotovo 19 posto u posljednjih osam godina i upravo je on drugi grad u Hrvatskoj, nakon Zagreba, po ukupnim prihodima poduzetnika. Kontinuirano jačanje gospodarstva i privlačenje stranih investitora, koje za posljedicu imaju otvaranje novih radnih mjesta, u fokusu je vukovarske gradske vlasti pa grad ide u dobrom smjeru i ima jasnu perspektivu kao malog i uspješnog, hrvatskog i europskog grada.
 
Vukovar se pozicionirao rame uz rame sa Zagrebom zahvaljujući promišljenoj gospodarskoj politici. Pokretač uspjeha su velike tvrtke u energetici i logistici te tvrtke koje se bave farmaceutskom i avio industrijom, kao i veliki broj manjih tvrtki i poduzetnika. Zbog svega navedenog Vukovar više ne spada u kategoriju manje razvijenog grada što je ujedno dokaz da smo odradili kvalitetan i odličan posao te je putokaz da se i sa svim budućim izazovima trebamo nositi kao i do sada – bez afera, čvrsto, hrabro i mudro te nastaviti pobjeđivati u toj utakmici za prosperitet ne samo građana Grada Vukovara nego i cijele Hrvatske!


Domovinski pokret footer