DP uputio zahtjev Vladi RH čije sustavno kršenje Zakona o nadzoru državne granice dolazi na naplatu!

DP uputio zahtjev Vladi RH čije sustavno kršenje Zakona o nadzoru državne granice dolazi na naplatu!

16.01.2024.

Kao što je Domovinski pokret i predvidio, protuzakonito postupanje Vlade Republike Hrvatske koja je namjernim i sustavnim kršenjem zakona države čija je vlada, prije svega ''Zakona o nadzoru državne  granice'', dopustila organiziranu migrantsku invaziju, sada dolazi na naplatu.

Andrej Plenković je samo u prošloj godini protuzakonito pustio u Republiku Hrvatsku 68.500 tzv. ''migranata'', zapravo mladih vojno sposobnih muškaraca, uglavnom iz arapskih zemalja, Afganistana  i Turske, protuzakonito im davši tzv. ''privremenu zaštitu'', a u stvarnosti azil.

Sasvim suprotno hrvatskim nacionalnim interesima, izravno je ugrozio nacionalnu sigurnost, dopustivši da tzv. ''migranti'', bez ikakve sigurnosne provjere, na temelju dozvola koje im je, opet protuzakonito, izdala hrvatska policija, lutaju Hrvatskom, dok ''ne napuste Schengenski prostor''! Zbog takve sulude politike tzv. ''Schengen'' je pao i granice među EU državama opet su tu.

Prava namjera Plenkovićevih nalogodavaca je sasvim jasna. Ako nekome nisu jasne posljedice takve kobne i sulude politike, neka pogleda u što su se to pretvorile nekad najsigurnije europske zemlje – u mjesta kaosa i terora koji izazivaju tzv. ''migranti''.

Plenković je namjerno obmanjivao javnost da će većina njih napustiti Hrvatsku i namjerno je zatajio ključnu činjenicu da će sve te migrante, kada ih policije država EU zateknu u svojim državama, vratiti u onu zemlju koja ih je legalizirala davanjem ''privremene zaštite'' – azila, a to je Hrvatska!

Prema potvrđenim informacijama i pisanju više hrvatskih medija, do sada je tako u Hrvatsku vraćeno više tisuća tzv. ''migranata''. Vraćeni su tajno, 'noćnim transportima' jer njihov povratak u Hrvatsku jasno dokazuje posljedice protuzakonite Plenkovićeve politike koja izravno ugrožava sve hrvatske građane, nacionalnu sigurnost i prijeti zastrašujućim posljedicama, s obzirom na to da je jasno da će situacija s tzv. ''migrantima'' tek eskalirati.

Kao što je javnosti poznato, Plenković je odbio sve zahtjeve Domovinskog pokreta da prestane kršiti Zakon o nadzoru državne granice i prestane uvoziti u Hrvatsku tzv. ''migrante'' kao horde koje ulaze kroz šume, mimo graničnih prijelaza, kao da hrvatske državne granice ne postoje!

Ovaj zahtjev uputili smo Vladi Republike Hrvatske. Objavljujemo ga javno i zahtijevamo javni odgovor, nakon kojeg ćemo poduzeti sve što bude potrebno da takvu politiku i sve one koji provode i podržavaju migrantsku invaziju zaustavimo.

Zahtjev Vladi RH

U svezi s informacijama o tajnim transportima tzv. ''migranata''  koje europske države vraćaju u Hrvatsku, zahtijevamo od Vlade RH da odmah i javno odgovori na sljedeća pitanja:

  1. Koliko je do sada bilo transporta tzv. ''migranata'' koji su vraćeni u Hrvatsku?
  2. Koliko je ukupno tzv. ''migranata'' do sada vraćeno u Hrvatsku?
  3. Koliko je točno osoba u protekloj godini Vlada Republike Hrvatske, mimo graničnih prijelaza, pustila u RH i dala im tzv. ''privremenu zaštitu'', u stvarnosti azil; Je li taj broj službeno 68.500  ili 76.300, kako tvrde neki izvori? Dakle, kao stanovništvo Dubrovnika i Vukovara zajedno!?
  4. Iz kojih država dolaze ti tzv. ''migranti'' i koliko točno ih dolazi iz koje države?
  5. Na temelju kojih to kriterija je Vlada odredila iz kojih država i s kojim to razlogom, tzv. ''migranti'' trebaju i smiju dobiti ''privremenu zaštitu''?
  6. Koliko Vlada Republike Hrvatske očekuje tzv. ''migranata'' koji su od Hrvatske dobili ''privremenu zaštitu'' u ovoj godini? Je li uistinu točno da Vlada RH i dalje dopušta ulazak tzv. ''migranata'', mimo graničnih prijelaza te im i dalje daje ''privremenu zaštitu''? Koliko je takvih ušlo u ovoj godini?


Domovinski pokret footer