DP: Plenkoviću, mi Hrvatsku ne smatramo provincijom, za nas je centar svijeta, ti je nisi dostojan!

DP: Plenkoviću, mi Hrvatsku ne smatramo provincijom, za nas je centar svijeta, ti je nisi dostojan!

16.12.2022.

Tako je, upravo tako, magistre Plenkoviću: - Mi smo stvarno pokazali provincijalizam, pokazali smo ga onda kada smo, po tvojim riječima i tvom nahođenju kako ti vidiš Hrvatsku, stali braniti i ostavili živote svojih očeva, braće i sestara radi te 'provincije'.

Za to vrijeme, ti koji naravno ne možeš podnijeti provincijalizam, bio si u Parizu - gradu svjetlosti sa svojim najužim krugom suradnika koji su dan-danas tvoji suradnici. Znamo da je teško sada nazvati Macrona, tvog velikog prijatelja, a osobito Ursulu von der Leyen koja je u brizi radi afere Pfizer u kojoj je potratila preko 40 milijardi eura i nakon velikog korupcijskog skandala u Europskoj uniji gdje je pronađeno 600.000 eura, stoga vjerujemo kako ti je zaista teško objasniti joj kako nisi uspio u svom naumu da sprovedeš njezine ideje u djelo.

Teško je da, znamo mi da je teško biti okružen tolikim provincijalcima i znamo tvoju veliku želju da što prije napustiš provinciju Republiku Hrvatsku. Mi našu Hrvatsku ne smatramo provincijom. Za nas je ona najljepša zemlja na svijetu, za nas je ona centar svijeta, a svatko tko mrzi svoj dom, nije ga nikad bio ni vrijedan, niti dostojan.

P. S. Da ste stvarno željeli pomoći Ukrajini, kroz standardnu proceduru poslali biste dopis predsjedniku RH i na taj način pokušali primiriti strasti, ali ne, VI ste građanin svijeta i vaš ego je veći i od Hrvatske i od Ukrajine!


Domovinski pokret footer