Bubalo gostovao na Danu velikih planova

Bubalo gostovao na Danu velikih planova

30.09.2021.

Predsjednik Nadzornog odbora Domovinskog pokreta Krešimir Bubalo, gostovao je na ovogodišnjem Liderovom Danu velikih planova. Konferencija koja se održala 29. rujna 2021. na Zagrebačkom velesajmu stekla je status nezaobilaznog političko-gospodarskog eventa, a obuhvaća ključne teme kao što su globalni trendovi, očekivanja od sljedeće godine u regiji, monetarno-kreditna politika u 2022. i uvođenje eura, fiskalna politika i učinci na potrošnju, privlačenje investicija i poticanje izvoza te prognoze za 2022.

Bubalo, predsjednik uprave trgovačkog lanca Pevex, poručio je kako su imali najbolju godinu u povijesti te je istakao kako nemaju ni logističkih izazova budući su sve predvidjeli čak dvije godine unaprijed. 

Dodao je kako je sada na redu prilagodba asortimana jer se mijenjaju kupci i dolaze nove generacije kojima se tek treba prilagoditi. "Jedina briga za Pevex je skupoća države", kaže Bubalo, pa navodi kako su prošle godine potrošili oko 344 milijuna kuna na poreze i razne druge naknade.

Krešo Bubalo

Foto: Rene Karaman


Domovinski pokret footer